Saturday, January 11, 2014

Palazzo chiffon - trend terkini , tampil sopan, anggun , selesa.

Anda gemar berseluar tapi ingin tampil sopan ? Ingin cover aurat dengan lebih elok? Kami ada solusi bagi anda. Pernah tak bertemu dengan seluar PALAZZO ? Saya dulu mula-mula agak kekok dengan seluar ni, yelah tengok pun kembang semangkuk je tak biasa, biasa pakai seluar jeans ngam je ikut bentuk kaki, kan?

Tapi bak kata pepatah, tak kenal maka tak cinta. Bila dah kenal, kalau boleh semua warna atas muka bumi nak buat palazzo, boleh pakai ganti hari-hari.

Seluar palazzo ni sesuai sangat untuk ladies yang tak biasa pakai skirt, tapi nak berhijrah kepada bottoms yang lebih sopan. Step pertama tak perlu banyak sangat pikir, pakai je, inshaAllah anda pasti kelihatan just nice, really! saya dah cuba, saya tahu.

Kali ni koleksi palazzo kami dari material chiffon, best siap-siap dengan lining , tak perlu risau jarang. Tak melekat kat kaki. Jalan pun confident je aurat terjaga. Kan best :)

Boleh tengok , ada 9 warna yang boleh anda pilih. Harga cuma RM49 penghantaran percuma..

Ukuran ((Free size))

Labuh 40 inci
Pinggang dari 24 inci boleh stretch sampai 40 inci
Hips 40 inches




Jika rasa berminat dan ingin cuba menggayakan koleksi palazzo dari kami boleh hubungi kami melalui email atau fon. Details dibawah :)

EMAIL : aeshcame@gmail.com
HP (SMS / WHATSAPP only) : 0162345183

Don't forget to follow updates kami di facebook : imann abdul gallery

No comments:

Kami Lebih updated di FB, Please LIKE us :)

Isikan email anda dan dapatkan updates dari kami! Sebuah email verifikasi akan dihantar ye..