Wednesday, November 23, 2016

5 Tips Menutup Aurat dengan lebih sempurna

Assalamualaikum...
Setelah lama tak bersiaran, kini kembali lagi :)

Perasan atau tidak,
kadang-kadang terlalu asyik ikut trend , ikut latest design
tak apa , boleh je tapi aurat tetap kena jaga tau.
jom tengok tips yang kami ingin kongsikan ini,
semoga bermanfaat..

Pakai seluar di bahagian dalam jubah atau skirt.


Lengan antara aurat yang sering kita ambil enteng.

Kaki juga aurat :)
Badan jenis besar / berisi mudah kelihatan bila pakai material yang lembut.
Biar mahal sikit bayar untuk cover aurat anda.

Tudung jangan terlalu ikut trend,
ikut sunnah dulu.


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Tuesday, September 13, 2016

BLOUSE AYRAA - seperti biasa basic wear yang simple dan nursing friendly

Assalamualaikum. Salam Aidil Adha :)

Dah habis beraya belum?
Dah tengok koleksi terbaru kami? Blouse Ayraa.
Seperti biasa, kami kekalkan design simple yang mudah digayakan hari-hari.
Dari material korean lycra - cutting loose maka tak melekat.
Juga dilengkapi zip sorok untuk ibu yang menyusu.

Jika berminat boleh layari >>> www.imannabdul.com <<
Atau
Whatsapp kami di >> +60163914162 <<


BLOUSE AYRAA (Mustard)

BLOUSE AYRAA (soft brown)

BLOUSE AYRAA (Magenta)

BLOUSE AYRAA (Pear green)

BLOUSE AYRAA (Salmon pink)

BLOUSE AYRAA (Teal)
BLOUSE AYRAA (Khaki)

BLOUSE AYRAA (Dijon Mustard)


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Tuesday, May 24, 2016

Blouse Loose Fit Yang Paling Selesa!

Assalamualaikum :)

Lama rasanya tak bersua. Bulan puasa pun hampir tiba.

Nak share pasal Blouse Hayya dari www.imannabdul.com ni.
Selesa, design flare cut yang kembang beralun mengelakkan material baju melekap mengikut shape badan kita.

Tentunya Blouse ini juga bf friendly,
sesuai untuk ibu-ibu yang ingin menyusu anak.

Jom tengok 7 colour dari batch baru kami.

Basic, flare cut blouse
.
With hidden Zipper
Suitable for nursing
Material : Korean Lycra
Soft , stretchy & minimal ironing needed
.
*Colour might be slightly different from photo due to screen resolution / lighting
.
( FREE SIZE - Please measure before confirm purchase )
Shoulders : 15-16"
Bust : 38-40"
Waist :48"
Hips: 54"
Length : 38"
.
( PLUS SIZE - Please measure before confirm purchase )
Shoulders : 17-18"
Bust : 42-44"
Waist :52"
Hips: 56"
Length : 38"







Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Wednesday, January 27, 2016

Pening tengok warna -warna ni?

Assalamualaikum :)
Nak kupas sikit masalah warna hari ini.

Bila beli online,
antara masalah yang harus anda prepare ialah 
warna yang tidak EXACT seperti dalam skrin lappy atau henfon anda.

Mengapa ini terjadi?
1- kekeliruan rona warna , sama ada dari pihak penjual, 
atau pun pihak pembeli.

2- Warna yang berbeza bila buka lappy, 
bila tengok di fon warna nya jadi lain pula.. ini sebab resolusi skrin masing-masing
yang berbeza.

3- Lighting kuat studio kadang kala ubah sikit warna asal baju.

Solusi masalah ini?
buat masa ni tiada solusi kerana skrin individu diluar kawalan penjual.

Sekiranya anda jenis cerewet
atau memang mahukan warna yang spesifik untuk sesuaikan dengan tema.
BEST is to shop offline.
Pembelian online memang mudah, 
tapi ada risiko yang harus anda bersedia untuk hadapi.

Kebiasaannya colour yang lari, 
tidak boleh ditukar :)
Sebagai pembeli , diharap respect polisi jual beli online.
Jika tidak gemar dengan terma & syarat online purchasing, 
mungkin anda lebih sesuai beli secara offline.


JENIS JENIS RONA OREN

JENIS JENIS RONA HIJAU

JENIS JENIS RONA UNGU

JENIS JENIS RONA PINK

JENIS JENIS RONA BROWN

Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Monday, August 31, 2015

Maxi Nayla kembali lagi - Longgar ,Labuh , Selesa & Nursing Friendly.

Assalamualaikum,
Maxi Nayla ini antara design yang berulang-ulang kali dibawa masuk :)
Dulu awal-awal guna material lain,
untuk latest batch ini kami gunakan Korean Lycra kerana tidak mudah kedut,
sesuai sangat jika ada anak kecil atau kekangan masa untuk iron baju.

Pertanyaan Boleh Whatsapp ke --> 016-3914162
ATAU
direct order di --> www.imannabdul.com
============
With hidden zipper (Nursing Friendly)
*Stretchable & no ironing needed
*Please note that colour may be slightly different due to lighting & screen resolution.
MATERIAL : KOREAN LYCRA
Ukuran :
(Free Size)
Shoulders : from 14" up to 16"
Bust : 34" - 36"
Waist : 40"
Hips : 46"
Length : 55"
.
.
(Plus Size)
Shoulders : 16 -17"
Bust : 42 - 44"
Waist : 46"
Hips: 48-50"
Dress length from shoulders : 55"
============


MAXI NAYLA from www.imannabdul.com

MAXI NAYLA
(khaki)

RM85
Cek stok dan order di www.imannabdul.com

MAXI NAYLA
(khaki)

RM85
Cek stok dan order di www.imannabdul.com

MAXI NAYLA
(aqua blue)

RM85
Cek stok dan order di www.imannabdul.com

MAXI NAYLA
(black)

RM85
Cek stok dan order di www.imannabdul.com

MAXI NAYLA
(magenta)

RM85
Cek stok dan order di www.imannabdul.com

MAXI NAYLA
(forest green)

RM85
Cek stok dan order di www.imannabdul.com

Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Thursday, August 6, 2015

Blouse Labuh Bercorak Paisley - Nursing Friendly

Assalamualaikum,

Salam Syawal :)
Masih mood beraya ke?

Hari ini nak update blouse latest dari www.imannabdul.com 

Yang semestinya, design kami kini fokus pada LABUH dan MESRA MENYUSU.
tidak secara spesifik untuk ibu menyusu,
tapi dilengkapi zipper sorok di dada untuk kemudahan ibu menyusu di tempat awam atau semasa outing :)

Jom tengok,
ada dua sizing - free size dan plus size.

With hidden Zipper ,Suitable for nursing 

Material : Korean Lycra 



( FREE SIZE  ) measurement
Shoulders : 15-16 "
Bust : 36-38"
Waist : 38"
Hips: 44"
Length : 38"

( PLUS SIZE ) measurement
Shoulders : 17-18 "
Bust : 42-44"
Waist : 44"
Hips: 48"
Length : 38"


BLOUSE NISA PAISLEY
(BLUE)

RM55
Cek stok dan order di www.imannabdul.com

BLOUSE NISA PAISLEY
(MAROON)

RM55
Cek stok dan order di www.imannabdul.com

BLOUSE NISA PAISLEY
(GREEN TURQUOISE)

RM55
Cek stok dan order di www.imannabdul.com

BLOUSE NISA PAISLEY
(PURPLE)

RM55
Cek stok dan order di www.imannabdul.com

Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Kami Lebih updated di FB, Please LIKE us :)

Isikan email anda dan dapatkan updates dari kami! Sebuah email verifikasi akan dihantar ye..