Thursday, November 2, 2017

NEW ARRIVALS! BLOUSE MUSLIMAH BUDAK

Assalamualaikum ,

Didikan bermula dari anak-anak kecil, setuju? :)

Blouse Iris antara design paling digemari geng-geng mak yang suka Blouse cutting loose dan tidak melekap.
Jadi nya kami hasilkan set sedondon ibu anak ini,
comel sangat!

Jom tengok dulu..


BLOUSE IRIS [ RM59 ]
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

BLOUSE IRIS KIDS [ RM39 ]
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

BLOUSE IRIS COMBO MAK ANAK [ RM90 ]
Colour : Dusty Pink
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

BLOUSE IRIS [ RM59 ]
Colour : Blue Black
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

BLOUSE IRIS COMBO MAK ANAK [ RM90 ]
Colour : Mangosteen
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

BLOUSE IRIS COMBO MAK ANAK [ RM90 ]
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

BLOUSE IRIS KIDS [ RM39 ]
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

BLOUSE IRIS  [ RM59 ]
Colour : Dark Olive
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com

BLOUSE IRIS  [ RM59 ]
Colour : Fern Green
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com

BLOUSE IRIS  [ RM59 ]
Colour : Deep Red
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com

BLOUSE IRIS  [ RM59 ]
Colour : Dusty Pink
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com


BLOUSE IRIS KIDS [ RM39 ]
Colour : Soft Brown
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

BLOUSE IRIS KIDS [ RM39 ]
Colour : Fern Green
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 



BLOUSE IRIS KIDS [ RM39 ]
Colour : Deep Red
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

BLOUSE IRIS KIDS [ RM39 ]
Colour : Mangosteen
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 



BLOUSE IRIS KIDS [ RM39 ]
Colour : Dusty Pink
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

BLOUSE IRIS KIDS [ RM39 ]
Colour : Blue Black
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 


BLOUSE IRIS COMBO MAK ANAK [ RM90 ]
Colour : Blue Black
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Wednesday, August 16, 2017

BLOUSE NURSING IRONLESS PALING BEST KEMBALI LAGI - BLOUSE NISA

KHAS UNTUK PENCINTA BLOUSE LABUH IRONLESS 😍
Siapa peminat Blouse Labuh , sila muncul kan diri,
Suka atau Suka sangat Blouse Nisa yang sopan ini?
.
.
.
Setelah setahun lebih Blouse Nisa ni menyepi,
Kini kami bawakan kembali,
dalam 9 warna yang cukup memikat hati,
Khas untuk memenuhi permintaan pencinta Blouse Labuh dan longgar 
.
Nak grab sepasang dengan skirt atau palazzo?
Ada harga combo yang cukup istimewa , Serius jimat!
.
+ BONUS! Dari material korean lycra yang Iron-less
+ SELESA
+ NURSING FRIENDLY #Geng_mak_mak suka ni!
+ TRAVEL FRIENDLY
+ BUDGET FRIENDLY
+ FREE POSLAJU seluruh Malaysia
.
  
.
Harga?
--------
BLOUSE NISA ( Available in free size & plus size)
RM55 saja (Jimat kos poslaju)
.
BLOUSE NISA + SKIRT (Free size saja)
Harga combo RM79 saja (Jimat RM21)
.
BLOUSE NISA + PALAZZO (Free size saja)
Harga combo RM85 saja (Jimat RM25)
.
Macam mana nak grab Blouse Nisa yang ohsem ini?
.
👉 Layari website kami, available 24jam di www.imannabdul.com
.
ATAU
.
👉 Klik link ini untuk wassap kami
http://www.wasap.my/60163914162/NISA
.
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

Boleh matching dengan skirt labuh jugak :)
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

Boleh matching dengan skirt labuh jugak :)
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))



Wednesday, April 19, 2017

Instant Shawl labuh (BYMIRASYA) dan Maxi Nayla (BY IMANN ABDUL) yang flowy!

Assalamualaikum,
Combo super jimat!
JIMAT RM18 SATU SET + PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA :D

Pertama kalinya,
Gandingan MAXI NAYLA + QAISARAA INSTANT SHAWL 

melengkapkan penampilan anda, 
sarung-sarung terus siap :D

++ Maxi Nayla ,
Design bertingkat dan flowy,
tak risau melekap dibadan bila berjalan-jalan. Serius!

.
++ Qaisaraa Instant Shawl ,
Shawl Instant yang semudah ABC ,
bersiap inner yang super selesa! :)
.
.
SET LETOPS NAYLA + QAISARAA
gabungan instant Qaisaraa shawl labuh + Maxi Nayla
pada harga mesra poket ⤵️⤵️⤵️
.
.
Nak DISKAUN istimewa untuk combo ini?
Nak FREE POSTAGE lagi ?
KLIK SAJA LINK DIBAWAH untuk whatsapp kami ⤵️⤵️⤵️
.
http://www.wasap.my/60163914162/COMBONAYLAQAISARAA
.
http://www.wasap.my/60163914162/COMBONAYLAQAISARAA
.
http://www.wasap.my/60163914162/COMBONAYLAQAISARAA 



FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Wednesday, December 7, 2016

6 TIPS KURANGKAN SAKIT BELAKANG SEMASA PREGNANT

Assalamualaikum.
Harap tips ini bermanfaat :)

Boleh lah cuba atau kongsikan bersama kawan-kawan mengandung yang ada mengalami sakit belakang.


Pilih kasut yang sesuai.

Tidur pada posisi yang betul.

Lakukan aktiviti stretching.

Rehat jika perlu.

Lebihkan minum air masak.

Elak kan angkat barang yang berat.


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Kami Lebih updated di FB, Please LIKE us :)

Isikan email anda dan dapatkan updates dari kami! Sebuah email verifikasi akan dihantar ye..