Wednesday, August 16, 2017

BLOUSE NURSING IRONLESS PALING BEST KEMBALI LAGI - BLOUSE NISA

KHAS UNTUK PENCINTA BLOUSE LABUH IRONLESS 😍
Siapa peminat Blouse Labuh , sila muncul kan diri,
Suka atau Suka sangat Blouse Nisa yang sopan ini?
.
.
.
Setelah setahun lebih Blouse Nisa ni menyepi,
Kini kami bawakan kembali,
dalam 9 warna yang cukup memikat hati,
Khas untuk memenuhi permintaan pencinta Blouse Labuh dan longgar 
.
Nak grab sepasang dengan skirt atau palazzo?
Ada harga combo yang cukup istimewa , Serius jimat!
.
+ BONUS! Dari material korean lycra yang Iron-less
+ SELESA
+ NURSING FRIENDLY #Geng_mak_mak suka ni!
+ TRAVEL FRIENDLY
+ BUDGET FRIENDLY
+ FREE POSLAJU seluruh Malaysia
.
  
.
Harga?
--------
BLOUSE NISA ( Available in free size & plus size)
RM55 saja (Jimat kos poslaju)
.
BLOUSE NISA + SKIRT (Free size saja)
Harga combo RM79 saja (Jimat RM21)
.
BLOUSE NISA + PALAZZO (Free size saja)
Harga combo RM85 saja (Jimat RM25)
.
Macam mana nak grab Blouse Nisa yang ohsem ini?
.
👉 Layari website kami, available 24jam di www.imannabdul.com
.
ATAU
.
👉 Klik link ini untuk wassap kami
http://www.wasap.my/60163914162/NISA
.
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

Boleh matching dengan skirt labuh jugak :)
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

Boleh matching dengan skirt labuh jugak :)
FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))



Wednesday, April 19, 2017

Instant Shawl labuh (BYMIRASYA) dan Maxi Nayla (BY IMANN ABDUL) yang flowy!

Assalamualaikum,
Combo super jimat!
JIMAT RM18 SATU SET + PENGHANTARAN PERCUMA KE SELURUH MALAYSIA :D

Pertama kalinya,
Gandingan MAXI NAYLA + QAISARAA INSTANT SHAWL 

melengkapkan penampilan anda, 
sarung-sarung terus siap :D

++ Maxi Nayla ,
Design bertingkat dan flowy,
tak risau melekap dibadan bila berjalan-jalan. Serius!

.
++ Qaisaraa Instant Shawl ,
Shawl Instant yang semudah ABC ,
bersiap inner yang super selesa! :)
.
.
SET LETOPS NAYLA + QAISARAA
gabungan instant Qaisaraa shawl labuh + Maxi Nayla
pada harga mesra poket ⤵️⤵️⤵️
.
.
Nak DISKAUN istimewa untuk combo ini?
Nak FREE POSTAGE lagi ?
KLIK SAJA LINK DIBAWAH untuk whatsapp kami ⤵️⤵️⤵️
.
http://www.wasap.my/60163914162/COMBONAYLAQAISARAA
.
http://www.wasap.my/60163914162/COMBONAYLAQAISARAA
.
http://www.wasap.my/60163914162/COMBONAYLAQAISARAA 



FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 

FOR MORE DETAILS:
LAYARI www.imannabdul.com 


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Wednesday, December 7, 2016

6 TIPS KURANGKAN SAKIT BELAKANG SEMASA PREGNANT

Assalamualaikum.
Harap tips ini bermanfaat :)

Boleh lah cuba atau kongsikan bersama kawan-kawan mengandung yang ada mengalami sakit belakang.


Pilih kasut yang sesuai.

Tidur pada posisi yang betul.

Lakukan aktiviti stretching.

Rehat jika perlu.

Lebihkan minum air masak.

Elak kan angkat barang yang berat.


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Wednesday, November 23, 2016

5 Tips Menutup Aurat dengan lebih sempurna

Assalamualaikum...
Setelah lama tak bersiaran, kini kembali lagi :)

Perasan atau tidak,
kadang-kadang terlalu asyik ikut trend , ikut latest design
tak apa , boleh je tapi aurat tetap kena jaga tau.
jom tengok tips yang kami ingin kongsikan ini,
semoga bermanfaat..

Pakai seluar di bahagian dalam jubah atau skirt.


Lengan antara aurat yang sering kita ambil enteng.

Kaki juga aurat :)
Badan jenis besar / berisi mudah kelihatan bila pakai material yang lembut.
Biar mahal sikit bayar untuk cover aurat anda.

Tudung jangan terlalu ikut trend,
ikut sunnah dulu.


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Tuesday, September 13, 2016

BLOUSE AYRAA - seperti biasa basic wear yang simple dan nursing friendly

Assalamualaikum. Salam Aidil Adha :)

Dah habis beraya belum?
Dah tengok koleksi terbaru kami? Blouse Ayraa.
Seperti biasa, kami kekalkan design simple yang mudah digayakan hari-hari.
Dari material korean lycra - cutting loose maka tak melekat.
Juga dilengkapi zip sorok untuk ibu yang menyusu.

Jika berminat boleh layari >>> www.imannabdul.com <<
Atau
Whatsapp kami di >> +60163914162 <<


BLOUSE AYRAA (Mustard)

BLOUSE AYRAA (soft brown)

BLOUSE AYRAA (Magenta)

BLOUSE AYRAA (Pear green)

BLOUSE AYRAA (Salmon pink)

BLOUSE AYRAA (Teal)
BLOUSE AYRAA (Khaki)

BLOUSE AYRAA (Dijon Mustard)


Thank You for dropping by , Assalamualaikum :)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

Kami Lebih updated di FB, Please LIKE us :)

Isikan email anda dan dapatkan updates dari kami! Sebuah email verifikasi akan dihantar ye..