Tuesday, March 5, 2013

Maxi On Offer , Murah, murah je RM55 Free pos lagi!

Haaa, sape nak maxi-maxi plain & simple ni. Boleh buat pakai keluar casual2 gitu, nak pakai kat rumah pun tak ada masalah, boleh je kan. Offer special promo ni berlangsung 48jam je tapi tau, sape datang dulu dia dapat dulu..hihi boleh tengok koleksi kat bawah ni, kalau kot-kot rasa nak request untuk warna lain boleh je email kat aeshcame@gmail.com ATAU sms kat 0162345183, ya..RM55 free pos untuk penghantaran dalam Malaysia. TQ ~

[MAAF TAWARAN SUDAH DITUTUP , HARAP MAKLUM]

PERTANYAAN & ORDER | 0162345183 / aeshcame@gmail.com
ATAU SINGGAH WEBSITE KAMI di >> 
http://www.imannabdulgallery.com.my/Dress

No comments:

Kami Lebih updated di FB, Please LIKE us :)

Isikan email anda dan dapatkan updates dari kami! Sebuah email verifikasi akan dihantar ye..