Monday, March 4, 2013

Maxi glitter86 - Simple & cantik.

Koleksi terbaru kami, disebabkan ramai yang minta design plain2 gitu, haa ni kami bawakan yang simple je ada manik2 sikit kat atas tu  tapi still anggun even simple kan ladies.. ibu-ibu mengandung pun boleh sarung ni, takde getah kat belakang , yang tak mengandung pun cun je pakai ni..kalau nak nampak lebih bergaya boleh je padankan dengan tali pinggang yang bling-bling :)


Plain Lycra maxi manik di dada

PRICE: RM69 sahaja, murah kan :)



* free size (can fit up to XL size)
* dress length 140cm,
* bust ukurlilit 100cm,
* waist ukurlilit 90cm
* armhole 25cm
* sleeve length 60cm


Yang ni kaler grey, kebiruan sikit, nampak lain sikit dari grey kelabu biasa tu. Serius lawa tau.
PERTANYAAN & ORDER | 0162345183 / aeshcame@gmail.com
ATAU SINGGAH WEBSITE KAMI di >> 
http://www.imannabdulgallery.com.my/Dress
Yang ni the all-time favourite kaler, hitam, admin pun mesti ada kaler hitam dalam almari.
PERTANYAAN & ORDER | 0162345183 / aeshcame@gmail.com
ATAU SINGGAH WEBSITE KAMI di >> 
http://www.imannabdulgallery.com.my/Dress
Untuk mereka yang suka biru, biru ni memang anggun mewan hati, belt dijual berasingan ye.
PERTANYAAN & ORDER | 0162345183 / aeshcame@gmail.com
ATAU SINGGAH WEBSITE KAMI di >> 
http://www.imannabdulgallery.com.my/Dress
Ni warna merah, cantik sangat. Ni gambar bagi besar sikit, bling2 kat dada tu dijahit tau bukan lekat2 punya, so jangan risau manik tu inshaAllah tak tertanggal-tanggal nanti.
PERTANYAAN & ORDER | 0162345183 / aeshcame@gmail.com
ATAU SINGGAH WEBSITE KAMI di >> 
http://www.imannabdulgallery.com.my/Dress
Ni Pink, lembut sikit dari merah tadi, merah garang sikit..sapa nak tampil lebih ayu boleh try pink ni.
PERTANYAAN & ORDER | 0162345183 / aeshcame@gmail.com
ATAU SINGGAH WEBSITE KAMI di >> 
http://www.imannabdulgallery.com.my/Dress

Purple. Warna yang sepanjang zaman hot, disamping warna black.
PERTANYAAN & ORDER | 0162345183 / aeshcame@gmail.com
ATAU SINGGAH WEBSITE KAMI di >> 
http://www.imannabdulgallery.com.my/Dress


Terima kasih atas kunjungan anda.
Boleh singgah FB page kami disini >> https://www.facebook.com/imannabdulgallery
Atau website kami disini >> http://www.imannabdulgallery.com.my

No comments:

Kami Lebih updated di FB, Please LIKE us :)

Isikan email anda dan dapatkan updates dari kami! Sebuah email verifikasi akan dihantar ye..