Friday, June 6, 2014

Kami kini di Bangi

Assalamualaikum pengunjung yang dikasihi sekalian,

Maaf terlewat meng-update blog ini.

Kami ingin mengumumkan physical appearance koleksi kami buat kali pertama nya.
Kami telah menjadi vendor di BUTIK DEWANIE , Bandar Baru Bangi Seksyen 7 pada awal bulan ini.

Operating hours 11am - 7.30pm ( SELASA - SABTU ) Tutup pada hari ISNIN

Bagi sesiapa yang berminat untuk melihat & mencuba koleksi kami secara offline,
jemput singgah ke butik ini. Lokasi berhadapan shell station.

Jika tidak, belian online di www.imannabdul.com masih berjalan seperti biasa.

Yang menarik tentang butik berkonsepkan vendor ini, banyak barangan lain boleh didapati 'under one roof' bak kata orang.

Antaranya - Shawl, tudung, skirts, baju kurung, brooch, pink tudung, perfume, kasut, rantai, bracelet, cookies, kek, macam-macam ada! Ada juga ruangan untuk duduk lepak-lepak bersama teman-teman, best sangat inshaAllah.

Jangan lupa singgah ya, alami offline shopping experience bersama Imann Abdul di Butik Dewanie.

IMANN ABDUL CORNER - Ada nama kami diatas koleksi kami.
P/S bulan ni ada offer untuk blouse tau, RM39 sahaja for all!


Kepelbagaian item & produk makanan dalam Butik Dewanie ini.
Stokin Soka pun ada jika anda tercari-cari mana nak beli stokin Soka.


Mix & match barangan dalam Butik dah cukup untuk melengkapkan outfit anda.
Tak perlu jalan banyak-banyak kedai. Jimat masa, Jimat tenaga.

Cantik kan? Inin Blouse Iris dari koleksi kami, 
dipadankan dengan skirt, handbag & kasut dari Butik Dewanie ini.


Ok, ini saja update untuk kali ini, terima kasih jemput singgah lagi ya.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

EMAIL kami untuk sebarang cetusan idea, pendapat atau feedback (( aeshcame@gmail.com ))
LAYARI WEBSITE untuk beli belah (( www.imannabdul.com ))

No comments:

Kami Lebih updated di FB, Please LIKE us :)

Isikan email anda dan dapatkan updates dari kami! Sebuah email verifikasi akan dihantar ye..