Wednesday, February 5, 2014

Basic Plain Tops

Assalamualaikum. Tahukah anda, antara design yang paling senang serta selamat digayakan adalah design yang simple. Tidak terlalu bercorak.

Kalau nak pakai untuk casual boleh, untuk smart wear boleh. Kan mudah 2 , 3 in 1 lebih kurang.

Kalau untuk travel senang , tak peru bawak terlalu banyak pakaian :)

Jom tengok koleksi terkini kami, kain dari meterial crepe lembut, sedap dipakai tau, sejuk je rasa.
Betul saya dah cuba, hai rasa nak grab semua warna yang ada. Ini lah kelemahan menjual pakaian, kita mencari yang terbaik untuk customer, tapi kita yang pakai dulu..

Ok tak pe, jum tengok dulu design ni..


Basic plain Top 

Material soft crepe 
(butang hiasan saja)

HARGA RM49 free pos

(free size - anggaran S/M/L)
SHoulders 16"
Bust 42"
Waist 44"
pinggul 46"
Labuh 28"
Armpit 18"

BASIC PLAIN TOP - BROWN
Pertanyaan boleh sms/whatsapp 016-2345183
 ATAU 
email aeshcame@gmail.com

BASIC PLAIN TOP - SOFT PEACH
Pertanyaan boleh sms/whatsapp 016-2345183
 ATAU 
email aeshcame@gmail.com

BASIC PLAIN TOP - TURQUOISE
Pertanyaan boleh sms/whatsapp 016-2345183
 ATAU 
email aeshcame@gmail.com

BASIC PLAIN TOP - MUSTARD
Pertanyaan boleh sms/whatsapp 016-2345183
 ATAU 
email aeshcame@gmail.com

BASIC PLAIN TOP - DARK ORANGE
Pertanyaan boleh sms/whatsapp 016-2345183
 ATAU 
email aeshcame@gmail.com

BASIC PLAIN TOP - MINT
Pertanyaan boleh sms/whatsapp 016-2345183
 ATAU 
email aeshcame@gmail.com

BASIC PLAIN TOP - GREY
Pertanyaan boleh sms/whatsapp 016-2345183
 ATAU 
email aeshcame@gmail.com


Terima kasih atas kunjungan ke blog ini. Untuk updates terkini, boleh layari dan LIKE page facebook kami -->>  https://www.facebook.com/imannabdulgallery



Assalamualaikum & jemput datang lagi.

No comments:

Kami Lebih updated di FB, Please LIKE us :)

Isikan email anda dan dapatkan updates dari kami! Sebuah email verifikasi akan dihantar ye..