Monday, April 22, 2013

Tips warna 2013

Assalamualaikum,
hari ni just nak share some interesting info.

Bagi mereka yang bercadang untuk mendirikan rumah tangga tahun ini atau masih bingung nak pakai kaler apa untuk raya tahun ni.. apekata cuba warna tahun 2013...

Ape warna tu? EMERALD GREEN... mengikut pantone..warna tahun ini ialah emerald green, kalau minat dress, dress chiffon dalam warna ni pun lawa juga. Masyrakat Malaysia kini dah pelbagai fesyen boleh pakai..tak semestinya baju kurung, dress pun semakin dapat sambutan.. kalau boleh yang menutup aurat lah ye.. hihi


Okay tu je buat posting kali ini. Saje nak share sebab pada saya ini agak menarik...biasa hijau kurang sambutan tapi memang lawa this colour..untuk kain jenis satin pun sangat lah gojes..

Jangan lupa singgah website kami ya, klik sini >> http://www.imannabdulgallery.com.my

Thank you for dropping by!
XoXo,
Admin @ Imann Abdul Gallery

No comments:

Kami Lebih updated di FB, Please LIKE us :)

Isikan email anda dan dapatkan updates dari kami! Sebuah email verifikasi akan dihantar ye..